Vad erbjuder vi?

"Vår flexibilitet ger dig effektivitet"


Vi är en fullservicebyrå inom redovisning, lön och skatt.

Att ha oss som redovisningsbyrå innebär att du kan fokusera på din kärnverksamhet och känna dig trygg med att vi optimerar ekonomiarbetet.

Vår största prioritet är att anpassa arbetet i varje uppdrag efter era önskemål men för att gynna både dig och miljön strävar vi efter att i största utsträckning arbeta digitalt, papperslöst och med automatiserade processer. Nedan följer exempel på de tjänster vi levererar:


 

Bokföring och rapporter

När du lämnar din bokföring i våra händer kan du vara säker på att det sköts med hög kvalitet. Vi har koll på vilka regler som gäller och när momsdeklarationen ska vara inlämnad. Men vi önskar att få hjälpa er med mycket mer än historiska rapporter och om vi får vara er rådgivare där vi tillsammans tittar framåt är det ett förtroende vi tar på största allvar.

Kundfakturor

Vi har stor vana av att hjälpa våra kunder med fakturering, men det är också den del som många kunder väljer att sköta själva. Vi tycker om att samarbeta i samma program som våra kunder för att minimera dubbelarbete vid bokföringen av kundfakturorna och rekommenderar ett digitalt arbetssätt för att effektivisera fakturering, likviditet och kontrollen över utestående kundfordringar. Vill du slippa arbete kring påminnelser så kan du lämna den biten till oss.

Leverantörsfakturor

Du kan välja att överlåta hela eller delar av er leverantörsfakturahantering till oss. Hela processen kan till stor del förenklas och automatiseras men är skalbar så att ni kan välja hur stor del ni vill göra själva. Vårt mål är en så nära helautomatiserad kedja som möjligt som minimerar manuell handpåläggning och risken för felaktiga betalningar.
 

Kvittoredovisning

För att effektivisera och därmed minimera kostnaden för hantering av kvitton rekommenderar vi att göra det digitalt via en mobilapp som fixar det mesta år dig. Vi finns alltid där för att säkerställa att det blivit korrekt enligt lagar och regler.


Löner

Vi hjälper er att hantera tidrapporter, löner, utlägg och reseräkningar. Vi säkerställer också att en korrekt arbetsgivardeklaration på individnivå lämnas varje månad. Utöver själva löneadministrationen kan vi hjälpa till med rådgivning vid anställning, avtal och personalfrågor.

Bokslut och årsredovisning

Vi levererar kompletta bokslut, årsbokslut och årsredovisningar enligt det regelverk din verksamhet ska följa för både enskild firma, handelsbolag och aktiebolag. Vi säkerställer kvalitén och uppgifterna i ert bokslut samt hjälper er med resultat- och skatteplanering. När bokslutet är klart levererar vi alltid komplett dokumentation samlat på ett USB-minne.

Deklaration

Vi hjälper både ditt företag och dig som ägare med deklarationen och ser till så att allt blir rätt och riktigt. Vi har koll på vilka regler som gäller, vilka avdrag du kan göra samt vilka bilagor som gäller för dig. Vid behov hjälper vi även ditt företag att upprätta en preliminär inkomstdeklaration för att minska risken att du betalar in för mycket eller för lite skatt under året, vilket kan vara svårt att hålla koll på själv.

Övrig rådgivning

Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp med andra delar, exempelvis start, ombildning eller avslut av din verksamhet!
 


Är det någon annan tjänst kopplad till ditt företagande som du saknar? Säg till! 

Vi vet kanske inte svaret på precis allting, men vi vet exakt vad vi inte kan.
Om vi inte är rätt företag att ge dig råd, så hjälper vi dig vidare genom våra kontakter.


Vill du veta mer?

Kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster och vad vi kan göra för dig!

Vi som byrå följer SRF

Vi ger dig alltid bra underlag, bra rutiner och ändamålsenlig rådgivning som baseras på din verksamhets processer och behov. Företagets VD, Lotta Lönnmo, är Auktoriserad Redovisningskonsult. Det innebär att vi som byrå, numbers by lönnmo, följer SRF's stadgar och etiska regler samt arbetar enligt svensk standard för redovisningstjänster, REX.
Vi utför kvalitativa tjänster inom redovisning och bokföring för företag i alla storlekar.


Innehållet i tjänsterna anpassar vi till din verksamhets behov. Hur fungerar det smidigast för den som arbetar? Vilka beslut gynnar verksamheten bäst ekonomiskt? Vi har byggt upp djupare kunskap om många branscher genom åren och arbetar nära våra kunder. Personligt och med förutseende.

NUMBERS BY LÖNNMO

redovisning | skatt 
lön | affärsrådgivning

KONTAKTA OSS

Mail: hej@nbyl.se
Telefon: 070-261 18 06

ADRESS

numbers by lönnmo
Gästabudsvägen 8
611 31 Nyköping